• Program prometne kulture za najmlađe-Jumicar u Klanjcu
  by klanjec on 14/09/2022 at 12:08 pm

  Dana 13.09.2022. u Klanjcu  je bilo veoma živo i zanimljivo za naše najmlađe učenike drugih razreda osnovnih škola : Antuna Mihanovića Klanjec, OŠ Đure Prejca Desinić i OŠ Lijepa naša Tuhelj. Preventivna akcija pod nazivom “Program prometne kulture za najmlađe“ provodi se  u organizaciji udruge Preventivni program o sigurnosti u cestovnom prometu u suradnji s ... The post Program prometne kulture za najmlađe-Jumicar u Klanjcu first appeared on Gradsko društvo Crvenog križa Klanjec.

 • Besplatna osposobljavanja za mlade
  by klanjec on 12/09/2022 at 12:13 pm

  Hrvatski Crveni križ, Gradsko društvo Crvenog križa Krapina poziva mlade do 30 godina koji ne rade,  nisu u sustavu obrazovanja i nisu registrirani u evidenciji nezaposlenih osoba Hrvatskog zavoda za zapošljavanje da se uključe u besplatna osposobljavanja. Prijaviti se možete na osposobljavanje za: samostalnog knjigovođu (145 sati) računalnog operatera (145  sati) eko poljoprivrednika (150 sati) ... The post Besplatna osposobljavanja za mlade first appeared on Gradsko društvo Crvenog križa Klanjec.

 • ZAPOČELO OSPOSOBLJAVANJE ZA DADILJE U SKLOPU PROJEKTA „POKRENI SE, IZMJENI SE!“
  by klanjec on 06/09/2022 at 9:51 am

    Gradsko društvo Crvenog križa Krapina 05. rujna 2021. godine započelo je s provedbom programa osposobljavanja za dadilje u Zaboku. Osposobljavanje se provodi u sklopu projekta „Pokreni se, izmjeni se!“ odobrenog u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020., a u sklopu poziva „Pronađi me!“ – provedba aktivnosti dosega i obrazovanja neaktivnih mladih osoba u ... The post ZAPOČELO OSPOSOBLJAVANJE ZA DADILJE U SKLOPU PROJEKTA „POKRENI SE, IZMJENI SE!“ first appeared on Gradsko društvo Crvenog križa Klanjec.

 • Poziv mladima za besplatno osposobljavanje dadilju
  by klanjec on 10/08/2022 at 10:45 am

  U sklopu projekta „Pokreni se, izmjeni se!“ možete završiti osposobljavanje za dadilju u trajanju od 400 sati u Zaboku. Uvjerenje o osposobljavanju upisuje se u e-radnu knjigu. Osposobljavanje je besplatno, a sudionicima vraćamo trošak prijevoza 2 kn/km ili im omogućimo dolazak na osposobljavanje.   Hrvatski Crveni križ, Gradsko društvo Crvenog križa Krapina poziva mlade u ... The post Poziv mladima za besplatno osposobljavanje dadilju first appeared on Gradsko društvo Crvenog križa Klanjec.

 • Izlet korisnika Dnevnog boravka 60+ u Samobor
  by klanjec on 28/06/2022 at 9:03 am

  Korisnici projekta Dnevni boravak 60 + bili su na izletu u Samoboru. Aktivni umirovljenici Gero centra i kolegice iz Crvenog križa Samobor proveli su nas kroz grad uz prezentaciju nordijskog hodanja. Druženje smo nastavili uz ručak, kavicu i nezaobilazne kremšnite. Dan je protekao uz ugodan razgovor i razmjenu iskustva Gradskih društava i korisnika. Hvala Crvenom ... The post Izlet korisnika Dnevnog boravka 60+ u Samobor first appeared on Gradsko društvo Crvenog križa Klanjec.

 • Održana šesta radionica informiranja o kretanjima na tržištu rada u sklopu projekta „Pokreni se, izmjeni se!“
  by klanjec on 22/06/2022 at 10:55 am

  U utorak, 21. lipnja 2022. godine u prostorijama Gradskog društva Crvenog križa Krapina u sklopu projekta „Pokreni se, izmjeni se!“ održana je šesta radionica informiranja o kretanjima na tržištu rada koju je održala gospođa Vesna Hriberski iz Hrvatskog zavoda za zapošljavanje – Područni ured Krapina. Sudionici radionice informirani su o poslovima i uslugama Hrvatskog zavoda ... The post Održana šesta radionica informiranja o kretanjima na tržištu rada u sklopu projekta „Pokreni se, izmjeni se!“ first appeared on Gradsko društvo Crvenog križa Klanjec.

 • Održana radionica Briga o sebi i reproduktivno zdravlje
  by klanjec on 15/06/2022 at 11:00 am

  U utorak, 14. lipnja 2022. godine održana je radionica na temu brige o sebi i reproduktivnog zdravlja. Radionicu je održala Margareta Šošić, bacc.med.techn. u sklopu ciljanih programa u svrhu aktivacije i privlačenja osoba u aktivnosti i aktivno traženje posla u okviru projekta „Pokreni se, izmjeni se!“. Cilj radionice je osvijestiti važnost pojedinca o brizi o ... The post Održana radionica Briga o sebi i reproduktivno zdravlje first appeared on Gradsko društvo Crvenog križa Klanjec.

 • Završilo osposobljavanje za njegovateljice starijih i nemoćnih osoba
  by klanjec on 09/06/2022 at 11:08 am

  Dana 08.06.2022. godine održana je dodjela uvjerenja o osposobljavanju za zanimanje njegovateljice starijih i nemoćnih osoba. Program osposobljavanja počeo je u veljači 2022. godine i trajao je ukupno 500 sati, od čega 170 sati teorijske nastave, 50 sati vježbi i 280 sati praktične nastave. Program je odobren od Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, a provodilo ... The post Završilo osposobljavanje za njegovateljice starijih i nemoćnih osoba first appeared on Gradsko društvo Crvenog križa Klanjec.

 • Planinarenje na Strahinjčicu uz plogging
  by klanjec on 27/05/2022 at 6:02 am

  U četvrtak, 26. svibnja sudionici projekta „Pokreni se, izmjeni se!“ pod vodstvom predsjednika PD Strahinjčica Mire Klasičeka planinarili su na Strahinjčicu. Radionica je održana u sklopu ciljanih programa u svrhu aktivacije i privlačenja osoba u aktivnosti i aktivno traženje posla. Cilj radionice je rekreativnim planinarskim aktivnostima djelovati na području zaštite zdravlja i upoznati se s ... The post Planinarenje na Strahinjčicu uz plogging first appeared on Gradsko društvo Crvenog križa Klanjec.

 • Održana radionica mindfulnessa
  by klanjec on 29/04/2022 at 10:43 am

  U srijedu, 27. travnja održana je još jedna radionica u sklopu ciljanih programa u svrhu aktivacije i privlačenja osoba u aktivnosti i aktivno traženje posla. Radionicu je održala psihologinja Dragica Slakoper-Lisica, prof. psihologije u okviru projektnih aktivnosti projekta „Pokreni se, izmjeni se!“. Mindfulness (u našem prijevodu “usredotočena/puna svjesnost”) je svjesnost koja nastaje kroz obraćanje pozornosti ... The post Održana radionica mindfulnessa first appeared on Gradsko društvo Crvenog križa Klanjec.