• Održana radionica informiranja o kretanjima na tržištu rada
  by klanjec on 23/05/2023 at 9:16 am

  U utorak, 16. svibnja 2023. godine u prostorijama Gradskog društva Crvenog križa Krapina održana je zadnja radionica informiranja o kretanjima na tržištu rada u sklopu projekta „Pokreni se, izmjeni se!“. Gospođa Vesna Hriberski iz Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Područni ured Krapina informirala je sudionike o poslovima i uslugama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, o različitim pokazateljima ... The post Održana radionica informiranja o kretanjima na tržištu rada first appeared on Gradsko društvo Crvenog križa Klanjec.

 • U Kumrovcu održano predavanje o zdravlju
  by klanjec on 13/04/2023 at 9:43 am

  Povodom obilježavanja Svjetskog dana zdravlja, danas je u velikoj vijećnici općine Kumrovec održano predavanje na temu “Važnost boravka na svježem zraku od prenatalnog doba do zdrave starosti”. Predavanje je održala patronažna sestra Gordana Turjak. Prije predavanja mjerio se tlak i glukoza u krvi. Događaj je održan u suradnji Općine Kumrovec, Doma zdravlja KZŽ, GDCK Klanjec ... The post U Kumrovcu održano predavanje o zdravlju first appeared on Gradsko društvo Crvenog križa Klanjec.

 • Održan okrugli stol u sklopu projekta „Pokreni se, izmjeni se“
  by klanjec on 04/04/2023 at 7:42 am

  U utorak, 04.04.2023. godine u prostoru Gradskog društva Crvenog križa Krapina održan je okrugli stol s ciljem utvrđivanja problema i mogućnosti zapošljavanja i socijalnog uključivanja pripadnika mladih osoba u NEET statusu. NEET osobama smatraju se mladi u dobi od 15 do 29 godina koji ne rade, nisu u sustavu redovitog obrazovanja niti u sustavu obrazovanja ... The post Održan okrugli stol u sklopu projekta „Pokreni se, izmjeni se“ first appeared on Gradsko društvo Crvenog križa Klanjec.

 • Održana radionica Stres i nošenje sa stresom
  by klanjec on 31/03/2023 at 7:35 am

    U petak, 31. ožujka 2023. godine u okviru projekta „Pokreni se, izmjeni se!“ održana je peta interaktivna radionica u okviru ciljanih programa za razvoj i unapređenje mekih i/ili transverzalnih vještina na tamu stresa i nošenja sa stresom. Radionicu je održala Ivana Huić, dipl. soc. radnica.Svakodnevna izloženost stresu utječe na naše zdravlje. Kroz interaktivnu radionicu ... The post Održana radionica Stres i nošenje sa stresom first appeared on Gradsko društvo Crvenog križa Klanjec.

 • Održana prva ovogodišnja akcija darivanja krvi
  by klanjec on 28/02/2023 at 12:42 pm

  Prva ovogodišnja akcija DDK u Klanjcu u novom terminu polučila je dobre rezultate te se zahvaljujemo svima koji su se odazvali. Akciji je pristupilo 68 darivatelja. Krv je dalo njih 60, dok je njih 8 odbijeno iz zdravstvenih razloga. Dva nova darivatelja dali su krv prvi put. Imamo i novog stotkaša. Albin Greblički darivao je ... The post Održana prva ovogodišnja akcija darivanja krvi first appeared on Gradsko društvo Crvenog križa Klanjec.

 • Održana radionica Vještine aktivnog traženja posla
  by klanjec on 27/02/2023 at 12:34 pm

  U sklopu projekta „Pokreni se, izmjeni se!“ dana 23. veljače 2023. godine provedena je četvrta jednodnevna interaktivna radionica u okviru ciljanih programa za razvoj i unapređenje mekih i/ili transverzalnih vještina na temu vještina aktivnog traženja posla. Radionicu je vodila Valentina Klasiček, mag.soc.rada. Cilj naše četvrte jednodnevne radionice je osnažiti sudionike projekta u procesu traženja posla ... The post Održana radionica Vještine aktivnog traženja posla first appeared on Gradsko društvo Crvenog križa Klanjec.

 • POČETAK OSPOSOBLJAVANJA ZA RAČUNALNE OPERATERE
  by klanjec on 21/02/2023 at 7:44 am

    Gradsko društvo Crvenog križa Krapina započelo je s provedbom programa osposobljavanja za računalne operatere 20. veljače 2023. godine. Osposobljavanje se provodi u sklopu projekta „Pokreni se, izmjeni se!“ sufinanciranog iz Europskog socijalnog fonda u sklopu poziva „Pronađi me!“ – provedba aktivnosti dosega i obrazovanja neaktivnih mladih osoba u NEET statusu. Ukupna vrijednost projekta je ... The post POČETAK OSPOSOBLJAVANJA ZA RAČUNALNE OPERATERE first appeared on Gradsko društvo Crvenog križa Klanjec.

 • Održana radionica informiranja o kretanjima na tržištu rada
  by klanjec on 10/02/2023 at 7:37 am

  U petak, 10. veljače 2023. godine u prostorijama Gradskog društva Crvenog križa Krapina u sklopu projekta „Pokreni se, izmjeni se!“ održana je još jedna radionica informiranja o kretanjima na tržištu rada. Gospođa Vesna Hriberski iz Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Područni ured Krapina informirala je sudionike o poslovima i uslugama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, o različitim ... The post Održana radionica informiranja o kretanjima na tržištu rada first appeared on Gradsko društvo Crvenog križa Klanjec.

 • BESPLATNO OSPOSOBLJAVANJE ZA MLADE
  by klanjec on 25/01/2023 at 9:05 am

  Nezaposlena si osoba, nisi prijavljena na Hrvatskom zavodu za zapošljavanje i mlađa si od trideset godina? Želiš naučiti kako uređivati tekstove, izrađivati tablice, bolje se koristiti internetom ili drugim programima za posebne namjene? Nudimo ti besplatno osposobljavanje u trajanju od 145 sati za računalnog operatera i vračamo troškove prijevoza na osposobljavanje (0,40 EUR/km) ili ti ... The post BESPLATNO OSPOSOBLJAVANJE ZA MLADE first appeared on Gradsko društvo Crvenog križa Klanjec.

 • Održana radionica Samopoštovanje i samosvijest
  by klanjec on 20/01/2023 at 1:46 pm

  U petak, 20. siječnja 2023. godine u okviru projekta „Pokreni se, izmjeni se!“ održana je treća interaktivna radionica u okviru ciljanih programa za razvoj i unapređenje mekih i/ili transverzalnih vještina na tamu samopoštovanja i samosvijesti. Radionicu je održala Mirna Jakšić, dipl. psiholog i psihoterapeut. Cilj radionice je upoznati se sa samopoštovanjem i samosviješću koji su ... The post Održana radionica Samopoštovanje i samosvijest first appeared on Gradsko društvo Crvenog križa Klanjec.