• Završava projekt „Pokreni se, izmjeni se!“
  by klanjec on 19/06/2023 at 12:51 pm

  Hrvatski Crveni križ, Gradsko društvo Crvenog križa Krapina provodi dvogodišnji projekt pod nazivom „Pokreni se, izmjeni se!“ od 06. srpnja 2021. godine. Povećati pristup neaktivnim mladim osobama tržištu rada, te osnažiti mlade osobe za aktivno sudjelovanje na tržištu rada kroz provedbu aktivnosti dosega i aktivacije, podršku pružanjem usluge mentorstva i savjetovanja te uključivanjem u verificirane ... The post Završava projekt „Pokreni se, izmjeni se!“ first appeared on Gradsko društvo Crvenog križa Klanjec.

 • ZAVRŠILO OSPOSOBLJAVANJE ZA RAČUNALNE OPERATERE
  by klanjec on 16/06/2023 at 7:45 am

  Dana 15.06.2023. godine održana je dodjela uvjerenja o osposobljavanju za računalne operatere. Program osposobljavanja počeo je u veljači 2023. godine i trajao je ukupno 145 nastavnih  sati. Polaznici su naučili koristiti računalo u svakodnevnom radu, uređivati tekstove, izrađivati tablice i prezentacije, bolje se koristiti internetom i e-poštom. Program je odobren od Ministarstva znanosti, obrazovanja i ... The post ZAVRŠILO OSPOSOBLJAVANJE ZA RAČUNALNE OPERATERE first appeared on Gradsko društvo Crvenog križa Klanjec.

 • Održana radionica Pozicije i uloge u zajednici
  by klanjec on 06/06/2023 at 7:47 am

  U utorak, 06. lipnja 2023. godine u okviru projekta „Pokreni se, izmjeni se!“ održana je sedma interaktivna radionica u okviru ciljanih programa za razvoj i unapređenje mekih i/ili transverzalnih vještina na tamu pozicija i uloga u zajednici. Radionicu je održala Ivana Huić, dipl.soc.radnica. Sudionici interaktivne radionice „Pozicije i uloge u zajednici“ upoznali su različite društvene ... The post Održana radionica Pozicije i uloge u zajednici first appeared on Gradsko društvo Crvenog križa Klanjec.

 • Održana radionica informiranja o kretanjima na tržištu rada
  by klanjec on 23/05/2023 at 9:16 am

  U utorak, 16. svibnja 2023. godine u prostorijama Gradskog društva Crvenog križa Krapina održana je zadnja radionica informiranja o kretanjima na tržištu rada u sklopu projekta „Pokreni se, izmjeni se!“. Gospođa Vesna Hriberski iz Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Područni ured Krapina informirala je sudionike o poslovima i uslugama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, o različitim pokazateljima ... The post Održana radionica informiranja o kretanjima na tržištu rada first appeared on Gradsko društvo Crvenog križa Klanjec.

 • Radionica Osnovne komunikacijske vještine
  by klanjec on 28/04/2023 at 7:49 am

  U četvrtak, 27. travnja 2023. godine u okviru projekta „Pokreni se, izmjeni se!“ održana je šesta interaktivna radionica u okviru ciljanih programa za razvoj i unapređenje mekih i/ili transverzalnih vještina na tamu osnovnih komunikacijskih vještina. Radionicu je održala Valentina Klasiček, mag.soc.rada. Cilj radionice je osvještavanje i prepoznavanje vlastitih komunikacijskih obrazaca te važnosti razvoja komunikacijskih vještina. ... The post Radionica Osnovne komunikacijske vještine first appeared on Gradsko društvo Crvenog križa Klanjec.

 • U Kumrovcu održano predavanje o zdravlju
  by klanjec on 13/04/2023 at 9:43 am

  Povodom obilježavanja Svjetskog dana zdravlja, danas je u velikoj vijećnici općine Kumrovec održano predavanje na temu “Važnost boravka na svježem zraku od prenatalnog doba do zdrave starosti”. Predavanje je održala patronažna sestra Gordana Turjak. Prije predavanja mjerio se tlak i glukoza u krvi. Događaj je održan u suradnji Općine Kumrovec, Doma zdravlja KZŽ, GDCK Klanjec ... The post U Kumrovcu održano predavanje o zdravlju first appeared on Gradsko društvo Crvenog križa Klanjec.

 • Održan okrugli stol u sklopu projekta „Pokreni se, izmjeni se“
  by klanjec on 04/04/2023 at 7:42 am

  U utorak, 04.04.2023. godine u prostoru Gradskog društva Crvenog križa Krapina održan je okrugli stol s ciljem utvrđivanja problema i mogućnosti zapošljavanja i socijalnog uključivanja pripadnika mladih osoba u NEET statusu. NEET osobama smatraju se mladi u dobi od 15 do 29 godina koji ne rade, nisu u sustavu redovitog obrazovanja niti u sustavu obrazovanja ... The post Održan okrugli stol u sklopu projekta „Pokreni se, izmjeni se“ first appeared on Gradsko društvo Crvenog križa Klanjec.

 • Održana radionica Stres i nošenje sa stresom
  by klanjec on 31/03/2023 at 7:35 am

    U petak, 31. ožujka 2023. godine u okviru projekta „Pokreni se, izmjeni se!“ održana je peta interaktivna radionica u okviru ciljanih programa za razvoj i unapređenje mekih i/ili transverzalnih vještina na tamu stresa i nošenja sa stresom. Radionicu je održala Ivana Huić, dipl. soc. radnica.Svakodnevna izloženost stresu utječe na naše zdravlje. Kroz interaktivnu radionicu ... The post Održana radionica Stres i nošenje sa stresom first appeared on Gradsko društvo Crvenog križa Klanjec.

 • Održana prva ovogodišnja akcija darivanja krvi
  by klanjec on 28/02/2023 at 12:42 pm

  Prva ovogodišnja akcija DDK u Klanjcu u novom terminu polučila je dobre rezultate te se zahvaljujemo svima koji su se odazvali. Akciji je pristupilo 68 darivatelja. Krv je dalo njih 60, dok je njih 8 odbijeno iz zdravstvenih razloga. Dva nova darivatelja dali su krv prvi put. Imamo i novog stotkaša. Albin Greblički darivao je ... The post Održana prva ovogodišnja akcija darivanja krvi first appeared on Gradsko društvo Crvenog križa Klanjec.

 • Održana radionica Vještine aktivnog traženja posla
  by klanjec on 27/02/2023 at 12:34 pm

  U sklopu projekta „Pokreni se, izmjeni se!“ dana 23. veljače 2023. godine provedena je četvrta jednodnevna interaktivna radionica u okviru ciljanih programa za razvoj i unapređenje mekih i/ili transverzalnih vještina na temu vještina aktivnog traženja posla. Radionicu je vodila Valentina Klasiček, mag.soc.rada. Cilj naše četvrte jednodnevne radionice je osnažiti sudionike projekta u procesu traženja posla ... The post Održana radionica Vještine aktivnog traženja posla first appeared on Gradsko društvo Crvenog križa Klanjec.