Društvo Crvenog križa Krapinsko-zagorske županije kao zajednica udruga gradskih društava – Gradsko društvo Crvenog križa Donja Stubica, Gradsko društvo Crvenog križa Klanjec, Gradsko društvo Crvenog križa Krapina, Gradsko društvo Crvenog križa Pregrada, Gradsko društvo Crvenog križa Zabok i Gradsko društvo Crvenog križa Zlatar, unapređuje rad i razvoj društava Crvenog križa. Za razvoj i provedbu programskih djelatnosti Društvo Crvenog križa Krapinsko-zagorske županije nabavilo je 7 šatora (pop up premium 3x3m) koji će kroz dva dana biti dostavljeni svim Gradskim Društvima Crvenog križa u Krapinsko-zagorskoj županiji. Šatori su označeni oznakama svakog Gradskog društva Crvenog križa i služiti će za aktivnosti i projekte Gradskih društava.

Ova vrijedna donacija još je jedna od aktivnosti u nastojanju Društva Crvenog križa Krapinsko-zagorske županije da pomogne razvoj Gradskih društava Crvenog križa.

Nabavljena je i zaštitna oprema za djelatnike Pomoći u kući i ostale djelatnike i volontere Gradskih društava Crvenog križa. Zaštitna oprema se nabavlja tromjesečno iz skladišta Ravnateljstva civilne zaštite i koristi se za rad na terenu i poštivanje epidemioloških mjera (ogrtači, gel za ruke, rukavice, kirurške maske..).