U Tjednu Crvenog križa koji se obilježava od 8. do 15. svibnja predsjednik Društva Crvenog križa Krapinsko-zagorske županije Petar Bedeniković i ravnatelj Davor Šimunović posjetili su jučer, 12. svibnja 2021. g., Gradsko društvo Crvenog križa Donja Stubica kako bi povodom umirovljenja ravnateljici Anici Breber-Kucelj uručili poklon- umjetnički rad poznatog zagorskog akademskog slikara Stjepana Đukića Pište „Portal dvorca Oršić“.

Uručivanju poklona su prisustvovale i dosadašnja predsjednica GDCK Donja Stubica Karmen Bračić- Bunčec, nova ravnateljica Maja Rešetar Pavrlišak i djelatnica Jasenka Ruk.

Predsjednik i ravnatelj su zahvalili ravnateljici na četrdesetogodišnjem radu u Crvenom križu, čestitali na ustrajnosti i unapređivanju djelatnosti Crvenog križa te promicanju  volonterizma i humanosti u široj zajednici. Gđa Anica s puno uspjeha i predanosti vodila je Gradsko društvo Crvenog križa Donja Stubica i promicala njegova humanitarna načela, a na korist onih kojima je pomoć najpotrebnija.

Gđa Anica je zahvalila na poklonu te naglasila kako joj je bila čast, privilegija i  zadovoljstvo biti dio tima Hrvatskog Crvenog križa.

Uz ugodno druženje predsjednik i ravnatelj poželjeli su gđi Anici puno zdravlja i mira u zasluženim umirovljeničkim danima.