U subotu 14. travnja 2018. godine održano je X. Međužupanijsko natjecanje mladih Hrvatskog Crvenog križa u Osnovnoj školi Ante Starčevića u Lepoglavi u Varaždinskoj županiji. Na natjecanju je sudjelovalo ukupno 18 ekipa iz Krapinsko-zagorske, Međimurske i Varaždinske županije i to: 11 ekipa podmlatka i 7 ekipa mladeži.

Osnovne škole koje su sudjelovale na natjecanju su: OŠ Donja Stubica, OŠ „Lijepa naša“ Tuhelj, OŠ “Ljudevit Gaj” Krapina, OŠ Đure Prejca Desinić, OŠ Stjepana Radića Brestovec Orehovički, OŠ Mače, OŠ Šemovec, OŠ Grofa Janka Draškovića Klenovnik, OŠ Veliki Bukovec, OŠ Ljubešćica i I.OŠ Čakovec.

Srednje škole koje su sudjelovale na natjecanju su: SŠ Krapina, SŠ Pregrada, SŠ Bedekovčina, SŠ Zlatar, SŠ Maruševec, Graditeljska, prirodoslovna i rudarska škola Varaždin i SŠ Čakovec.

U kategoriji podmlatka prvo mjesto zauzela je ekipa OŠ Grofa Janka Draškovića Klenovnik sa 110,09 bodova od ukupno mogućih 120 bodova, drugo mjesto zauzela je ekipa OŠ „Lijepa naša“ Tuhelj sa 102,16 bodova, a treće mjesto zauzela je ekipa OŠ „Ljudevit Gaj“ Krapina sa 101,98 bodova.

U kategoriji mladeži prvo mjesto zauzela je ekipa SŠ Maruševec sa 95,23 bodova od ukupno 120 mogućih bodova, drugo mjesto zauzela je ekipa SŠ Krapina sa 93,49 bodova, a treće mjesto zauzela je ekipa mladeži SŠ Čakovec sa 92,84 bodova.

Na 22. Državnom natjecanju mladih Hrvatskog Crvenog križa koje će se održati u Vinkovcima 12. svibnja 2018.god. sudjelovat će ekipe OŠ Grofa Janka Draškovića Klenovnik i SŠ Maruševec.