Društvo sportskih igara učenika šesnaestu godinu zaredom organizira susrete mladih, te sportska natjecanja na županijskom nivou. Preko tisuću  učenika svake se godine natječe u raznim disciplinama: mali nogomet, rukomet, tenis, stolni tenis, šah, ulična košarka, badminton, odbojka na pijesku, graničar.

Trodnevna županijska završnica odigrala se na sportskim terenima i bazenima u Krapinskim Toplicama od 03. – 05. srpnja 2017. godine. Društvo Crvenog križa Krapinsko-zagorske županije dalo je podršku ovom susretu na način da je osiguravalo učesnike natjecanja sa 2 zdravstvena djelatnika i 2 spasioca na bazenima.

Zdravstvene djelatnice imale su nekoliko intervencija vezano uz  porezotine i ogrebotine. Navedene aktivnosti Društva Crvenog križa Krapinsko-zagorske županije su podržane preko projekta „Sigurnost na vodi“- Službe za spašavanje života na vodi i ekološke zaštite priobalja Hrvatskog Crvenog križa. Projektom je osigurana i kupnja torbe prve pomoći koja će se koristiti i za buduća osiguranja igara, intervencije i edukacije.