• Održana radionica mindfulnessa
  by klanjec on 29/04/2022 at 10:43 am

  U srijedu, 27. travnja održana je još jedna radionica u sklopu ciljanih programa u svrhu aktivacije i privlačenja osoba u aktivnosti i aktivno traženje posla. Radionicu je održala psihologinja Dragica Slakoper-Lisica, prof. psihologije u okviru projektnih aktivnosti projekta „Pokreni se, izmjeni se!“. Mindfulness (u našem prijevodu “usredotočena/puna svjesnost”) je svjesnost koja nastaje kroz obraćanje pozornosti ... The post Održana radionica mindfulnessa first appeared on Gradsko društvo Crvenog križa Klanjec.

 • Besplatna osposobljavanja za mlade
  by klanjec on 26/04/2022 at 11:08 am

  Hrvatski Crveni križ, Gradsko društvo Crvenog križa Krapina poziva mlade do 30 godina koji ne rade,  nisu u sustavu obrazovanja i nisu registrirani u evidenciji nezaposlenih osoba Hrvatskog zavoda za zapošljavanje da se uključe u besplatna osposobljavanja. Prijaviti se možete na osposobljavanje za: eko poljoprivrednika (150 sati) wellness terapeuta (350 sati) računalnog operatera (145  sati) ... The post Besplatna osposobljavanja za mlade first appeared on Gradsko društvo Crvenog križa Klanjec.

 • Besplatno osposobljavanje za eko poljoprivrednika/cu
  by klanjec on 26/04/2022 at 11:06 am

  Hrvatski Crveni križ, Gradsko društvo Crvenog križa Krapina poziva mlade do 30 godina sa minimalno završenom osnovnom školom koji ne rade,  nisu u sustavu obrazovanja i nisu registrirani u evidenciji nezaposlenih osoba Hrvatskog zavoda za zapošljavanje da se uključe u besplatno osposobljavanje za eko poljoprivrednika/cu. U sklopu projekta „Pokreni se, izmjeni se!“ možete završiti osposobljavanje ... The post Besplatno osposobljavanje za eko poljoprivrednika/cu first appeared on Gradsko društvo Crvenog križa Klanjec.

 • Osnovan Klub mladih GDCK Klanjec
  by klanjec on 02/04/2022 at 12:45 pm

  Dvadesetak mladih okupilo se danas u Tuhlju kako bi konstituirali Klub mladih, izabrali vodstvo i započeli s radom. U kulturno-umjetničkom dijelu programa nastupili su Sara Fekeža i Mihael Ban, a Pomladak OŠ Lijepa naša iz Tuhlja izveo je pokaznu vježbu pružanja prve pomoći. Uslijedio je izborni dio Skupštine na kojem su u Upravni odbor izabrani ... The post Osnovan Klub mladih GDCK Klanjec first appeared on Gradsko društvo Crvenog križa Klanjec.

 • Održana radionica na temu Utjecaj Interneta i društvenih mreža na kvalitetu života mladih
  by klanjec on 25/03/2022 at 8:31 am

  U srijedu, 23. ožujka u okviru projekta „Pokreni se, izmjeni se!“ održana je radionica na temu Utjecaj Interneta i društvenih mreža na kvalitetu života mladih, provedena u sklopu ciljanih programa u svrhu aktivacije i privlačenja osoba u aktivnosti i aktivno traženje posla putem sportskih, kulturnih i drugih programa sličnih sadržaja. Cilj radionice bio je upoznati mlade s ... The post Održana radionica na temu Utjecaj Interneta i društvenih mreža na kvalitetu života mladih first appeared on Gradsko društvo Crvenog križa Klanjec.

 • Proslava Dana žena sa Tuheljskim umirovljenicima
  by klanjec on 09/03/2022 at 8:33 am

  Aktivno i veselo obilježili smo međunarodni Dan žena sa Tuheljskim umirovljenicima, okupljenim u Udruzi umirovljenika Tuhelj. Pedesetak umirovljenika u jutarnjim se satima okupilo ispred Vatrogasnog doma u Tuhlju te se uz pratnju Ane Jambrešić iz Gradskog društva Crvenog križa Klanjec uputilo na pješačenje do Žlenderovog Brega. Nakon dolaska na Žlenderov Breg muški članovi pripremili su ... The post Proslava Dana žena sa Tuheljskim umirovljenicima first appeared on Gradsko društvo Crvenog križa Klanjec.

 • Održana radionica Suočavanje s ljutnjom
  by klanjec on 03/03/2022 at 8:38 am

  U ponedjeljak, 28. veljače u okviru projekta „Pokreni se, izmjeni se!“ održana je radionica na temu Suočavanje s ljutnjom, provedena u sklopu ciljanih programa u svrhu aktivacije i privlačenja osoba u aktivnosti i aktivno traženje posla putem sportskih, kulturnih i drugih programa sličnih sadržaja. Cilj radionice bio je pokazati mladima učinkovite tehnike nošenja s ljutnjom kako ona ... The post Održana radionica Suočavanje s ljutnjom first appeared on Gradsko društvo Crvenog križa Klanjec.

 • Održana peta radionica informiranja o kretanjima na tržištu rada u sklopu projekta „Pokreni se, izmjeni se!“
  by klanjec on 10/02/2022 at 8:36 am

  U utorak, 08. veljače 2022. godine u prostorijama Gradskog društva Crvenog križa Krapina u sklopu projekta „Pokreni se, izmjeni se!“ održana je peta radionica informiranja o kretanjima na tržištu rada. Radionicu je održala gospođa Vesna Hriberski iz Hrvatskog zavoda za zapošljavanje – Područni ured Krapina. Sudionici radionice informirani su o poslovima i uslugama Hrvatskog zavoda ... The post Održana peta radionica informiranja o kretanjima na tržištu rada u sklopu projekta „Pokreni se, izmjeni se!“ first appeared on Gradsko društvo Crvenog križa Klanjec.

 • Završilo osposobljavanje za samostalnog knjigovođu
  by klanjec on 03/02/2022 at 9:32 am

  Dana 2. veljače 2022. godine održana je dodjela uvjerenja o osposobljavanju za samostalnog knjigovođu u Pučkom otvorenom učilištu Krapina u sklopu projekta „Pokreni se, izmjeni se!“. Program osposobljavanja započeo je u listopadu 2021. godine i trajao je 145 školskih sati. U sklopu projekta uspješno ga je završilo 10 od 11 upisanih polaznika. Uvjerenja se upisuju ... The post Završilo osposobljavanje za samostalnog knjigovođu first appeared on Gradsko društvo Crvenog križa Klanjec.

 • Besplatno osposobljavanje za mesara/ku
  by klanjec on 01/02/2022 at 1:18 pm

  U sklopu projekta „Pokreni se, izmjeni se!“ možete završiti osposobljavanje za mesara/ku  u trajanju od 120 sati (40 sati teorijske nastave, 80 sati praktične nastave) u Zaboku. Osposobljavanje je besplatno, a sudionicima vraćamo trošak prijevoza 2 kn/km, prijevozne karte ili im omogućimo dolazak na osposobljavanje. Uvjerenje o osposobljavanju upisuje se u e-radnu knjižicu. Hrvatski Crveni ... The post Besplatno osposobljavanje za mesara/ku first appeared on Gradsko društvo Crvenog križa Klanjec.