Društvo sportskih igara učenika i ove je godine organiziralo 21. po redu, susrete mladih i sportska natjecanja na županijskom nivou, pod geslom “Rekreacijom do zdravlja i protiv droge”. Dvodnevna županijska završnica odigrala se na sportskim terenima i bazenima Aquae Vivae u Krapinskim Toplicama 11. – 13. srpnja 2022. godine.  Nakon završetka školske godine djeca imaju mnogo slobodnog vremena, te im se ovakvim sadržajima želi omogućiti da se bave sportom. Ove godine okupilo se 320 natjecatelja i natjecateljica školske i srednjoškolske dobi iz Hrvatskog zagorja, a 28 natjecatelja i natjecateljica stiglo je iz Vinice. U tri dana završnice održana su natjecanja u 11 sportova.

Društvo Crvenog križa Krapinsko-zagorske županije dalo je podršku ovom susretu na način da je osiguralo potrebnu opremu za osiguranje učesnika natjecanja koje su pružila 2 zdravstvena djelatnika i 1 spasioc na bazenima.

Svečanosti zatvaranja prisustvovali su zamjenica župana Jasna Petek, gradonačelnik Grada Krapina Zoran Gregurović, glavni tajnik Sportske zajednice KZŽ Branko Piljek, predsjednik Stolnoteniskog saveza KZŽ Branko Krkalo, ravnatelj Crvenog križa KZŽ Davor Šimunović i u ime glavnog sponzora Aquae Vivae Martina Crljen.