Svečana sjednica Županijskog stožera civilne zaštite održana je 28.02.2022. g. dan uoči Međunarodnog dana civilne zaštite i Dana civilne zaštite u Republici Hrvatskoj u Zlatar Bistrici, a s ciljem skretanja pozornosti na važnost djelovanja i rada hitnih službi na području Krapinsko-zagorske županije. Zamjenica načelnika Stožera civilne zaštite Krapinsko-zagorske županije Marija Bedeniković okupljene je pozdravila i u ime načelnika Stožera Stjepana Skulibera.

O provedenim aktivnostima u 2021. godini govorili su i Voditelj Službe civilne zaštite Krapina Josip Cigula, pročelnik HGSS-a Stanice Zlatar Bistrica Darko Berljak, načelnik Policijske uprave Krapinsko-zagorske Željko Košutić, zapovjednik Vatrogasne zajednice Krapinsko-zagorske županije Marijan Lovrenčić, Valentina Klasiček iz Društva Crvenog križa Krapinsko-zagorske županije i ravnatelj Zavoda za hitnu medicinu Krapinsko-zagorske županije Krešimir Božić.

Na igralištu Osnovne škole Zlatar Bistrica je ovom prilikom bio organiziran i razgled opreme operativnih snaga sustava civilne zaštite.