Društvo sportskih igara učenika i ove je godine organiziralo 20. po redu, jubilarne, susrete mladih i sportska natjecanja na županijskom nivou, pod geslom “Rekreacijom do zdravlja i protiv droge”. Nakon završetka školske godine djeca imaju mnogo slobodnog vremena, te im se ovakvim sadržajima želi omogućiti da se bave sportom. Svake se godine, preko tisuću učenika osnovnih i srednjih škola s područja Krapinsko – zagorske županije natječe u raznim disciplinama: mali nogomet, ulična košarka, rukomet, stolni tenis, tenis, šah, badminton, odbojka na pijesku, cross, graničar, biciklizam i štafetne igre.

Dvodnevna županijska završnica odigrala se na sportskim terenima i bazenima Aquae Vivae u Krapinskim Toplicama 05. – 07. srpnja 2021. godine. Društvo Crvenog križa Krapinsko-zagorske županije dalo je podršku ovom susretu na način da je osiguralo potrebnu opremu za osiguranje učesnika natjecanja koje su pružila 2 zdravstvena djelatnika i 1 spasioc na bazenima.

Zadnji dan 20. Jubilarnih sportskih igara učenika dodijeljene su zahvalnice partnerima i suradnicima sportskih igara učenika. Ravnatelj Društva Crvenog križa Krapinsko-zagorske županije Davor Šimunović primio je zahvalnicu za višegodišnju iznimnu potporu u promicanju zdravih stilova života i aktivnostima Društva sportskih igara učenika.