Povodom obilježavanja 25 godina postojanja i djelovanja Društva Crvenog križa Krapinsko – zagorske županije, Župan Željko Kolar predao je danas simbolično ključeve novog kombi vozila ravnatelju Društva Crvenog križa Krapinsko – zagorske županije Davoru Šimunoviću.

Krapinsko-zagorska županija je prepoznala trud i vrijednost rada, te potrebu za opremom DCK Krapinsko-zagorske županije pa je osigurala sredstva za kupovinu novog kombi vozila, Renault Mastera vrijednog 183.989 kuna putem financijskog leasinga na 4 godine.

Ravnatelj Davor Šimunović zahvalio je Krapinsko-zagorskoj Županiji na kombi vozilu, koje će opravdati svrhu; njime će se prevoziti humanitarni paketi, oprema i sve ostalo, a kombi će biti na raspolaganju za svih šest Gradskih društava Crvenog križa.

Također je čestitao i zahvalio svim osobama koje su doprinijele uspješnosti rada DCK Krapinsko-zagorske županije, te je istaknuo kako bez svih njih ne bi bilo ovih uspjeha DCK Krapinsko-zagorske županije i da je Društvo angažirano na brojnim događanjima, a najvažnije je da ima kvalitetne ljude bez kojih ne može.

Rekao je da 25 godina rada i postojanja neće obilježiti svečano, već ga obilježavaju cijelu godinu i to kroz rad, kako to i priliči crvenokrižašima, te da je DCK Krapinsko-zagorske županije mnogo sudjelovalo u ovim teškim vremenima, a ovo je jedan od poklona Krapinsko – zagorske županije.

Župan Željko Kolar je pohvalio rad Društva Crvenog križa Krapinsko – zagorske županije i naglasio da je on prepoznat diljem cijele Hrvatske i da je uvijek na najboljoj mogućoj razini angažiranosti i djelovanja pomoći socijalno ugroženim osobama, pri elementarnim nepogodama ili pak situacijama poput COVID-a 19.